En god snabblagad maträtt i vardagen

Ingredienser
500 g köttbullar
1 paket glasnudlar

Ingredienser till hemgjord tomatsås
400 g finkrossade tomater
3 dl ketchup
2 1/5 krm Havssalt med örter
1 dl sweet chilisås

Gör såhär:

Vi börjar med tomatsåsen, öppna förpackningen med finkrossade tomater och häll ner i en kastrull. Häll sedan ner sweet chilisåsen och ketchupen. Smaksätt tomatsåsen med havssalt med örter. Börja sedan steka köttbullarna tills de blir genomvarma.

Koka upp vatten i en kastrull till glasnudlarna och låt dem koka i sina 3-4 minuter. Häll av glasnudlarna och lägg tillbaka i kastrullen. Ta sedan en såsslev och häll över den mängden tomatsås du vill ha till glasnudlarna. De färdigstekta köttbullarna lägger du sedan ner i kastrullen med resterande tomatsås.

Vid servering ta upp mängden glasnudlar på tallriken och ta sedan en slev för att hova upp köttbullarna ur tomatsåsen.

Hoppas det smakar!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *